Batalaale er en medlemsbasert og frivillig bistandsorganisasjon som jobber med lokale prosjekter i Sahil- regionen i Somaliland. Organisasjonen ble etablert i 2006 i Oslo med målsetting om å utvikle prosjekter som vil forbedre levevilkårene til lokalbefolkningen og gi langsiktig utvikling i regionen. Batalaale har prosjekter innen tre områder; jordbruk, helse og skole- og utdannelse. Sahil- regionen er en av de minst utviklede regionene i Somaliland. Her bor 73% av befolkningen i fattigdom, hvor 43% av disse bor i ekstrem fattigdom.

Batalaale er navnet på et område i Sahil.

Vår visjon er å bidra til å skape fremgang for lokalbefolkningen i Sahil.

Styret
2015/2016

ANAB AHMED
ANAB AHMEDStyreleder
Anab Ahmed er utdannet sykepleier med videreutdanning i folkehelse. Anab er engasjert i Batalaale fordi hun vil være med og utgjøre en forskjell for mennesker som ikke har de ressursene som vi tar for gitt.
Saad Yusuf Hashi
Saad Yusuf HashiNestleder
Saad Yusuf Hashi er nestleder. Han er utdannet sosialantropolog og tolk. Gjennom Batalaale ønsker han å hjelpe barn fra hans hjemfylket med utdanning og en bedre fremtid.
Firdawsa Ahmed
Firdawsa AhmedKommunikasjonsansvarlig
Firdawsa Ahmed er kommunikasjonsansvarlig. Hun er utdannet sosionom. Hun er med i Batalaale fordi organisasjonens prosjekter bidra til å gi mange mennesker en bedre hverdag.
Hassan Mohammed
Hassan MohammedRekrutteringsansvarlig
Hassan Mohammed er rekrutteringsansvarlig. Han er utdannet sykepleier med videreutdanning i ledelse. Hassan har vært med i Batalaale siden vi startet, og han brenner for å gjøre en endring for de svakeste, slik at også de får en stemme.
Hibo Ismail Ahmed
Hibo Ismail AhmedØkonomiansvarlig
Hibo Ismail Ahmed er økonomiansvarlig. Hun er utdannet siviløkonom. Hibo er engasjert i Batalaale fordi hun ønsker å bidra til bærekraftige løsninger for å bedre levevilkårene til mennesker i Sahil regionen.

Følg oss